Wat is het voordeel van Vegan Eiwitten

Vegan eiwitpoeders bevatten een basis van bruine rijsteiwit en erwten eiwit. Deze twee ingrediënten zorgen voor meer spiergroei en herstel na jouw workout. Het beste is om de Vegan eiwitpoeder binnen 2 uur na jouw workout te gebruiken.

Daarnaast bevatten de Vegan eiwitpoeders krachtige superfoods als Maca poeder, palmvrije mct-poeder en rode bietenpoeder. Deze superfoods zorgen o.a. voor een verhoging van jouw immuunsysteem, energie, hersenfunctie en huid.

Er is gekeken naar de pijnpunten waar sporters het meest tegenaan liepen wanneer zij eiwitpoeder gebruikten en dit had de volgende uitkomst

  • Een opgeblazen gevoel
  • Een slechte vertering
  • Last van huidproblemen
  • Een vieze smaak

Vegan Eiwitten Rotterdam

Een opgeblazen gevoel/slechte vertering hebben wij weten te elimineren door het gebruik van spijsverteringsenzymen en acacia vezels. Deze twee ingrediënten zorgen er juist voor dat jouw vertering goed verloopt en dat je de voedingsstoffen beter opneemt waardoor je zelfs betere resultaten behaald.

Huidproblemen hebben wij opgelost doordat er geen lactose in zit. Dit is een melksuiker waar vele erg veel huidproblemen door krijgen. Om jouw huid te bevorderen hebben wij juist ingrediënten toegevoegd als maca poeder, dat erom bekend staat dat het de huid verbeterd.

Verder hebben wij natuurlijke aroma’s gebruikt om de lekkerste Vegan smaken te maken. Bij Lady’s Gym Kralingen zijn de volgende smaken verkrijgbaar: Berrylicious, Vanilla en Cookie Dough.

Weet je niet precies hoe je de eiwitpoeders moet gebruiken? Klik dan hier om heerlijke recepten te vinden.

Ontdek de lekkerste Vegan eiwitpoeders van Green Harvey bij Lady’s Gym Kralingen! Nu verkrijgbaar voor €29,95 bij de balie.

*Alle Vegan eiwitpoeders zijn gluten-, zuivel- en sojavrij