Classes & Programs

Les Rooster

 

 

Classes For All Fitness Levels

Onze instructrices zijn opgeleid om de lessen zowel in het Nederlands als Engels te verzorgen. Ieder kwartaal word de les ge-update zodat je uitgedaagd blijft en de lessen nooit saai worden. Heb je last van een blessure of is iets niet duidelijk? We zijn altijd bereid om met je mee te denken en de lessen toegankelijk voor iedereen te maken!

afvallen dames sportschool Rotterdam
Weight Loss
Groepslessen zijn een goede manier of aftevallen. Door dat je gedurende de les een hoge hartslag hebt, wordt het vet verbrand proces geactiveerd, en dat met een erg hoog fun gehalte!
afvallen
Virtual Spinning
Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of je spieren wilt verstevigen. Spinning zorgt dat je op een afwisselende manier met je doelen aan de slag gaat.

Net als elke vorm van cardio, is Spinning goed voor je gemoedstoestand. Een reden om te kiezen voor Spinning is dat het een stuk minder belastend is voor je gewrichten en spieren dan bijvoorbeeld hardlopen.

De combinatie van professionele begeleiding en muziek tijdens de workouts motiveren je om alles uit je trainingen te halen en op een verantwoorde manier te sporten. Je kunt kiezen uit verschillende type workouts en programma’s.

Zumba classes
Zumba
Door fanatiek mee te doen met  kun je wel 400-800 calorieën verbranden per les. Wij zorgen dat je een hoge hartslag hebt gedurende de les zodat het vet verbrand process in volle gang word gezet! Lekker dansen op de opzwepende muziek!
gym classes
Bodyshape
Het doel van Body Shape is spierversteviging . Na een low – impact warming up van ongeveer 15 minuten gaat de les over in een spier verstevigende training voor het gehele lichaam. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van dumbells, bodybar en dynaband’s. Een les geschikt voor iedereen.
pilates
Pilates
Pilates is een body en mind trainingsmethode voor het gehele lichaam gericht op kracht, lenigheid, balans en controle. De kern van pilates is dat het lichaam bewust wordt getraind. Centraal staat de ademhaling en het verbeteren van de lichaamshouding.

Bij de oefeningen komt het hele lichaam in actie waarbij de nadruk ligt op het versterken van de buik- en rugspieren. Sterkere buikspieren resulteren weer in een plattere buik.

Pilates is voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitheidniveau en ervaring.

 

 

Vrouwen sportschool
X-core
X-core  is een core training. In 45 minuten krijgt je een uitdagende work-out! De work-out concentreert zich voornamelijk op de mid-sectie, versterkt buik en bilspieren en helpt om je mid-sectie strak en in vorm te krijgen. Tevens werkt de work-out preventief tegen blessures. X-core is conditioneel niet zwaar, de focus ligt meer op kracht en doorzettingsvermogen. Ook biedt X-core oefeningen aan op verschillende niveaus, dit maakt het dus voor iedereen mogelijk!

Eerst een keer kennis maken?

Weet je nog niet zeker of Lady’s Gym bij jou past? Geen zorgen, je kunt altijd eerst een proefles doen!

Kies de les die je wilt proberen en ga verder als gast. Vul je gegeven is en je kunt dan éénmalig kosteloos een groepsles bij ons proberen.

Tot snel!