Better Belly

Waarom afvallen nu wel lukt!

Met een infrarode warmte band

Een maand lang 3x per week sporten, met de Better belly kan je 2 kleding maten schelen!

Wat is Better Belly?

Een warmteband om je buik die je vetverbranding stimuleert. Veel mensen hebben er al fantastische resultaten mee geboekt. Uit onderzoek is uitgewezen dat bij het sporten de buikzone slecht wordt doorbloed ten opzichte van de benen en armen. Door het dragen van een Better Belly® wordt het plaatselijk vet verbrand op de zichtbare plekken (zwembandjes) maar ook op de niet zichtbare plekken (vet rondom de organen).

Drie keer per week, vier weken achter elkaar 45 minuten trainen. De intensiteit wordt afgestemd op uw fitheid. Voor de eerste training krijgt u een intake waarbij u wordt gemeten en na een periode van vier weken opnieuw om het positieve resultaat vast te stellen. Tijdens de training op een loopband, crosstrainer of fiets krijgt u een tailleband om met infrarood warmte. Deze Better Belly® draag je over je kleding, je middel wordt ingepakt met een laagje cellofaan, voor de hygiëne en ontwikkeling van optimale warmte. De band wordt verwarmt tot 55 graden. De opwarming van de spieren en de organen zorgt ervoor dat het basaalmetabolisme wordt gestimuleerd. Door de diepgaande werking van de warmte, in combinatie met het bewegen, zal je lichaam hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. Dit bevordert het vet verbrand proces

Hoe werkt het?

Hoe vaak moet ik sporten?

4 weken lang, 3x per week, 45 minuten per keer sporten met de Better Belly. (12 sessies)

Hoe intensief?

Dat is afhankelijk van de conditie. Bij de intake adviseren we hoe hoog de hartslag zou moeten zijn om op een efficiënte manier vet te verbranden.

Hoe lang geldig?

Als extra stok achter de deur en om de motivatie hoog te houden, zijn de 12 sessies 6 weken geldig. Vanaf de aanschaf datum.

Hoe start ik?

U schaft de Better Belly aan bij ons op locatie. Vervolgens kunt u via onze Mysports App de Better Belly sessie inplannen.

De 12 sessies zijn na de aanschaf datum 6 weken geldig. sessies kunnen tot 2 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden via de app.

Better Belly Rotterdam