Better Belly

WAAROM HET NU WÉL LUKT OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.

U wilt resultaatgericht afvallen en afslanken? Trainen met de Better Belly® geeft u de kans om op snelle en effectieve wijze van uw buikvet af te komen. De ultieme figuurcorrectie en tegelijkertijd effectief afvallen. Binnen vier weken heeft u met de Better Belly® afslankmethode 2 kledingmaten minder.
Wanneer u op de gewone manier gaat bewegen zoals u gewend bent, blijft uw buik altijd koud; dat wil zeggen dat er in dit gebied een slechte doorbloeding is. Dit is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is als u jjuist op die plek wilt afvallen. Better Belly® zorgt voor die doorbloeding zodat u resultaatgericht kunt afvallen en werken aan een mooie slanke buik.

Doordat u tijdens de Better Bellly® training met infrarood dieptewarmte beweegt, neemt de doorbloeding toe. Het lichaam wil de temperatuur tijdens de Better Belly training met alle macht gelijk wil houden. Het automatische gevolg is dat er in de buikzone een vele malen betere doorbloeding plaatsvindt tijdens de hele Better Belly® training.

De vetverbranding zal daardoor enorm toenemen waardoor u gericht werkt aan een mooie taille en een plattere buik. De fitness oefeningen en cardio training die u tijdens de Better Belly® training doet zijn niet al te zwaar en worden afgestemd op uw fysieke lracht en conditie. Better Belly® is vooral leuk! Zo komt alles wat u wilt bereiken samen in één fitness programma; afvallen, afslanken, vet verbranden, gewichtsverlies en figuurcorrectie. Daarnaast zorgt infrarood er tevens voor dat de ruststofwisseling verhoogd wordt. Om tot deze resultaten te komen is er periode van onderzoek vooraf gegaan.

 

 

De Better Belly® is uitvoerig getest met verbluffende resultaten. Nooit eerder werd er aangenomen dat men daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zou kunnen afnemen, maar ook nooit eerder is het voorgekomen dat mensen zijn gaan trainen met deze speciaal voor dit doeleind ontwikkelde band. Infrarood in samenwerking met bewegen zorgt ervoor dat de vetcellen slinken. Door de warmte en effectiviteit wordt bewegen met de Better Belly® ook als zeer prettig ervaren.
SNEL EEN STRAKKE BUIK DOOR INFRAROOD DIEPTEWARMTE!
De methode is eenvoudig: u gaat drie keer per week, vier weken achter elkaar 30 tot 45 minuten trainen. De intensiteit wordt afgestemd op uw fitheid. Voor de eerste training wordt u gemeten en na een periode van vier weken opnieuw om het positieve resultaat vast te stellen. Tijdens de training maakt u gebruik van crosstrainer, fiets of loopband.
U hoeft niet specifiek op uw voeding te letten, omdat de resultaten zonder dieet al verbluffend zijn. Daarnaast heeft bewegen met de Better Belly® nog andere positieve effecten op het lichaam, zoals het verminderen van rugklachten. Diverse mensen zijn van jarenlang pijn in hun rug hiervan afgekomen. Tevens ondersteunt de Better Belly® herstel na ziekte, bevordert soepele spieren en gewrichten, voert gifstoffen uit uw lichaam af en bevordert een betere nachtrust.

Better Belly® brengt u wat u zoekt; afvallen, afslanken vet verbranden, gewichtsverlies en figuurcorrectie. Maak jezelf slank en krijg een mooie slanke buik ……

De Better Belly® is uniek en u heeft nu de kans om hiervan als een van de eersten te profiteren! Mis die kans op een super slanke buik niet!