Classes & Programs

Les Rooster

 

 

Classes For All Fitness Levels

Onze instructrices zijn opgeleid om de lessen zowel in het Nederlands als Engels te verzorgen. Ieder kwartaal word de les ge-update zodat je uitgedaagd blijft en de lessen nooit saai worden. Heb je last van een blessure of is iets niet duidelijk? We zijn altijd bereid om met je mee te denken en de lessen toegankelijk voor iedereen te maken!

Weight Loss

Wees niet bang om ons vragen te stellen. Wij helpen je graag om je doelen te behalen! 

Virtual Spinning

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of je spieren wilt verstevigen. Spinning zorgt dat je op een afwisselende manier met je doelen aan de slag gaat.

Net als elke vorm van cardio, is Spinning goed voor je gemoedstoestand. Een reden om te kiezen voor Spinning is dat het een stuk minder belastend is voor je gewrichten en spieren dan bijvoorbeeld hardlopen.

De combinatie van professionele begeleiding en muziek tijdens de workouts motiveren je om alles uit je trainingen te halen en op een verantwoorde manier te sporten. Je kunt kiezen uit verschillende type workouts en programma’s.

Circut training

Afvallen door middel van krachttraining is heel goed mogelijk! Laat de gewichten je niet afschrikken. Door een combinatie van krachtraining en de juiste hartslag aan te houden kun je hele mooie resultaten behalen!

Bodyshape

Het doel van Body Shape is spierversteviging . Na een low – impact warming up van ongeveer 15 minuten gaat de les over in een spier verstevigende training voor het gehele lichaam. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van dumbells, bodybar en dynaband’s. Een les geschikt voor iedereen.

Pilates

Pilates is een body en mind trainingsmethode voor het gehele lichaam gericht op kracht, lenigheid, balans en controle. De kern van pilates is dat het lichaam bewust wordt getraind. Centraal staat de ademhaling en het verbeteren van de lichaamshouding.

Bij de oefeningen komt het hele lichaam in actie waarbij de nadruk ligt op het versterken van de buik- en rugspieren. Sterkere buikspieren resulteren weer in een plattere buik.

Pilates is voor iedereen, ongeacht leeftijd, fitheidniveau en ervaring.

X-core

X-core  is een core training. In 45 minuten krijgt je een uitdagende work-out! De work-out concentreert zich voornamelijk op de mid-sectie, versterkt buik en bilspieren en helpt om je mid-sectie strak en in vorm te krijgen. Tevens werkt de work-out preventief tegen blessures. X-core is conditioneel niet zwaar, de focus ligt meer op kracht en doorzettingsvermogen. Ook biedt X-core oefeningen aan op verschillende niveaus, dit maakt het dus voor iedereen mogelijk!

Eerst een keer kennis maken?

Weet je nog niet zeker of Lady’s Gym bij jou past? Geen zorgen, je kunt altijd eerst een proefles doen!

Een keer komen kijken kan altijd en daar zijn geen kosten aan verbonden. Je bent altijd welkom.

Tot snel!